Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Carciuma La Piciorul Porcului

Cea mai vesela carciuma cu specific porcesc din Bucuresti

Carciuma La Piciorul Porcului

http://www.lapiciorulporcului.ro

Prima carciuma din Bucuresti inchinata porcului. Meniul nostru special cuprinde peste 25 de feluri de mancare pe baza de carne de porc. Avem insa si preparate destinate celor care nu sunt foarte buni prieteni cu porcul si meniu special pentru copii.
La restaurantul nostru, porcul, gaina sau oaia vin direct din ograda si nu de la supermarket. Multe dintre preparatele pe care le gasiti la noi nu le mai aflati niciunde altundeva. Cum ar fi: specialitatea bucatarului, ciorbele, rulada de purcel umpluta cu afumatura, rasolul de porc cu bere neagra, picioarele fierte in usturoi sau friptura de porc cu mustar si mirodenii.

Adresa: Bucuresti, strada Gheorghe Petrascu nr.9

Tel: 0733.785.588, 0768.025.529

Fax: 021.317.94.99

Program:

 • Luni-Joi: 12:00-00:00
 • Vineri-Duminica: 12:00-01:00

Optiuni:

 • Specific romanesc
   

  Imagini:

  • cine-i porcul_Page_2.jpg
  • cine-i porcul_Page_1.jpg
  • A4---afis-pomana.jpg
   
   
  Comentarii   Optiuni
   
  • Irina Irina / 3 Dec 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   acum vad ca Maria a mentionat si "rasol de ­porc cu bere neagra si ¬≠hrean",. ­avem gusturi mai "comune" decat ­credeam Laughing :))   ­aviz amatorilor: daca vreti sa gustati acest fel ­minunat de mancare (rasolul, ­evident), trebuie sa va hotarati cu o zi ­inainte si sa va faceti programare, pt ­ca este mai migalos decat pare. o zi sta la bait ­si una la cuptor, asa ca hotarati-va din ­timp Smiling :)   ­oate cele buna

  • Irina Irina / 3 Dec 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   am descoperit acest restaurant acum 2 ani si de ­atunci sunt printre clientii fideli.   m-au cucerit cu ­genunchiul de porc pe pat de varza calita si ­rasolul de porc in bere neagra si hrean - asta ­din meniul porcesc, iar din cel antiporc ­cu branza la tigaie (care vad ca nu e doar ­preferata mea, nu-i asa maria Winking ;)

  • Maria Maria / 22 Sep 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   am fost la ziua unui prieten, La ­Piciorul Porcului. dragoste la prima vedere Laughing :)) ­
   la prima intalnire m-au dat pe spate cu ­"branza la tigaie" si
   ­"rasol de porc cu bere neagra si ­hrean", 2 mancaruri ce tb ­incercate.

  • Lobby Lobby / 9 Nov 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   Da, asa este, nu am avut ­probleme sa gassc loc de parcare, desi ­in restaurant mai era doar o masa libera

  • Lobby Lobby / 9 Nov 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   Eu sunt innebunita dupa mancarea de la "La ­piciorul porcului" de langa spitalul Victor ­Babes. Bucatarul e genial, cel care a ­facut meniul inspirat, site-ul e si el ­asortat cu atmosfera, preturile corecte ­iar portiile uriase.Mergeti si incercati coaste ­de porc in bere servite cu hrean, iar ­daca nu sunteti prieteni cu porcul (au sectiune ­speciala de vita7viul, sau ­oratanii, ....)comandati cotlete de ­berbecut sau muschi de vita cu rozmarin.   PS Nu inteleg de ­ce sunt doua inregistrari....

  • Astrid Astrid / 21 Sep 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   Super. Am fost la o petrecere privata (pentru ca ­nu e foarte mare dar cu staif se preteaza la ­genul asta de evenimente) si mi-a placut enorm ­ideea si cum este ea ilustrata, nu doar ­prin mancare (care, apropos, e ­minunata si pentru toate gusturile - au si meniu ­antiporc)ci prin ilustratiile de pe pereti care ­sunt bestiale.
   Plus ca nu au probleme cu ­parcarea