Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Cats Salon

Cats Salon - frumusetea e mai aproape decat crezi

Cats Salon

http://www.cats-salon.ro

CATS SALON a fost inaugurat pe data de 1 Iunie 2006. Situat pe strada Vasile Mironiuc nr. 3 (vis-a-vis de Casino Merkur, langa Piata 1 Mai), CATS SALON este dotat cu aparatura ultra-moderna, si beneficiaza de un cadru intim, in care te poti relaxa cu adevarat pentru a te bucura de placerea de a fi frumoasa.
CATS SALON va ofera servicii de calitate la preturi competitive. Deoarece calitatea serviciilor si produselor este cel mai important lucru in pastrarea unei clientele multumite in permanenta, CATS SALON a ales sa lucreze cu marci celebre ca L�Oreal si Peggy Sage Paris.
Hair-styling-ul este aici ridicat la rangul de arta de catre George (stilist L�Oreal), care va introduce in universul celor mai profesioniste produse de styling si de ingrijire a parului, cu multa inspiratie artistica si intotdeauna cu cele mai noi tendinteinternationale.
In cadrul salonului de cosmetica, CATS SALON va va surprinde intotdeauna cu tratamente cosmetice de ultima generatie.
Manichiura-pedichiura (de asemenea pictura pe unghii) este realizata cu o marca recunoscuta in Franta de mai bine de un deceniu. Profesionistii de la CATS SALON va prezinta trenduri actuale si posibilitatea tratarii unghiilor cu probleme.
Andreea Balan este imaginea acestui salon de infrumusetare, ea beneficiind de serviciile profesioniste oferite de CATS SALON, in domeniul cosmeticii, hair-styling, manichiura-pedichiura.
"Am incredere in produsele utilizate si in personalul de la Cats Salon. O sa recomand tuturor prietenelor mele sa mearga acolo cand vor sa se simta cu adevarat frumoase!" Andreea Balan.

Adresa: Bucuresti, Str. Vasile Mironiuc, Nr. 3 Zona 1 Mai

Tel: 0728 597 566, 021 223 68 19

 

Imagini:

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 5.jpg
  • 8.jpg
  • 17.jpg