Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Chocolat

Chocolat

http://www.chocolat.com.ro/

Singurul loc din Bucuresti unde regasiti savoarea si gustul inimitabil al painii frantuzesti si al produselor de patiserie preparate cu ingrediente 100 % naturale. Masa de oaspeti va permite sa va bucurati intr-o atmosfera calduroasa de felurile de mancare pregatite dupa retetele noastre speciale.

Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor, Nr. 217 intersectia Mosilor cu Eminescu

Program:

 • Luni-Vineri: 09:00-23:00
 • Sambata-Duminica: 09:00-ultimul client
 
 
Comentarii   Optiuni
 
 • micutaarabela micutaarabela / 29 Mai 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Erata - Managementul ia masuri   In urma ­reclamatiei pe care le-am trimis-o pe site mi-au ­raspuns cu multa amabilitate, hotarati ­sa ia masuri. Asa ca pana la urma brandul ­Chocolat nu m-a dezamagit. Conteaza enorm sa ­vezi ca nemultumirile clientilor sunt luate in ­seama si se doreste rezolvarea lor.

 • micutaarabela micutaarabela / 28 Mai 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Vreau sa-i avertizez pe toti consumatorii de ­buna-credinta in ceea ce priveste angajatele din ­cofetaria Chocolat din Calea Mosilor care ­"umfla" notele de plata pentru ­propriile buzunare.

  In urma cu ­cateva saptamani am cumparat de acolo 4 ­prajituri - le-au ambalat in cutie fara sa le ­vad iar acasa desi pe bon platisem 4 parajituri ­am gasit in cutie doar 3. Am presupus ca e o ­omisiune intamplatoare si nu m-am intors sa ­discut problema.

  A doua oara am ­cumparat 6 pain-aux-chocolat, dand o ­hartie de 50 ron. Mi-au dat restul mai putin ­decat era corect cu aproape 10 ron si au trecut ­la urmatorul client, ca si cum mi-ar fi ­dat corect. Am asteptat rabdatoare fara sa zic ­nimic, lasand clientul urmator sa ­vorbeasca cu ele dar fara sa ma indepartez de ­tejghea si dupa un minut, vazand ca nu ­plec ci par ca mai astept ceva au mimat uimirea ­spunandu-mi ceva in genul "vai, ma ­scuzati, acum imi dau seama ca nu v-am ­dat restul bine mai devreme".

  ­A treia oara m-am hotarat sa platesc cu cardul - ­am cumparat doua prajituri si cand mi-au dat ­bonul de tranzactie sa il semnez batusera cu 5 ­ron ma mult decat suma corecta. Deja ­"patita" in datile anterioare ma ­asteptam la un nou "furitsag" asa ca ­m-am uitat pe bon inainte sa il semnez si le-am ­atras atentia. Am asistat la un nou ­"specatcol" in care domnisoara mi-a ­spus "vai, ce o fi fost in capul ­meu, am tastat mai mult si nu mi-am dat ­seama." Am fost nevoita sa mai iau un ­produs pe care nu mi-l doream neaparat, ­pentru a acopri diferenta sesizata, ­intrucat banii deja erau trasi de pe card iar ­domnisoarele nu stiau cum sa faca o stornare.