Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

crazy girls beauty

a passion for your hair

crazy girls beauty

http://www.crazygirls.ro/

CRAZY GIRLS BEAUTY este un “boutique” salon situat central care are o echipa talentata, creativa si experimentata gata sa te rasfete si sa iti asigure servicii la standarde internationale folosind produse de calitate internationala.
Va invitam sa veniti la salonul nostru, decorat cu gust, in stilul French ART DECO, si sa va bucurati de o ceasca de ceai Organic in timp ce noi ne pregatim pentru dumneavoastra.
La CRAZY GIRLS BEAUTY credem ca nu toate persoanele au aceleasi nevoi si de aceea avem o echipa de stilisti care sa stea de vorba cu fiecare dintre dumneavoastra si sa va sugereze ce vi s-ar potrivi cel mai bine.
Oferim sevicii de coafor, frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura, nail art,tratamente faciale,make-up, tratamente corporale, electrostimulare, masaj, bronzare organica.
Produse folosite : Wella,Loreal, Orly, Opy, Holly Land Cosmetics, Bruno Vassari. Aparatura din dotare este de la Rowe, Top Line, Contrast.
Va invitam si la magazinul CRAZY GIRLS ( langa salon), unde veti putea gasi haine de dama, lenjerie Pierre Cardin, genti si curele de piele, coliere, bratari, cercei, saluri si esarfe.Suntem siguri ca de fiecare data veti gasi ceva care sa va incante privirea.

Adresa: Bucuresti, b-dul mircea voda 52

Tel: 0735398573

Fax: 0213211113

Program:

  • Luni-Vineri: 09:00-21:00
  • Sambata: 08:30-17:00
 

Imagini:

  • harta crazy finala.JPG
  • fluture fata.JPG
  • fluture verso.JPG