Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Cursuri Scrima

Cursuri Scrima

http://www.cursuri-scrima.ro

Daca sportul imita viata, atunci scrima satisface unul dintre instinctele primordiale ale omului - nevoia de a risca cu arma in mana. Daca esti in cautarea unui sport care implica viteza, agilitate si gandirea strategica asemanatoare sah-ului, atunci scrima este pentru tine. Scrima este un sport ce iti ascute simturile, iti imbunatateste timpul de reactie si reflexele. Dezvolta abilitatea de a lua decizii rapide sub presiunea timpului si a mizei. Dezvolta independenta si forta mentala, abilitatile de coordonare, de concentrare, distribuire a atentiei, rezistenta fizica si psihologica, dar si a fitness-ului cardiovascular.   oti incepe sa faci scrima la orice varsta, si sa culegi beneficiile: un trup in forma, de sus pana jos.   Cursuri de Initiere in Scrima pentru Adulti si Copii   Cursul pentru incepatori acopera aspectele principale ale scrimei si este ideal pentru persoanele care fac pentru prima data cunostinta cu acest sport. Participantilor li se prezinta regulile din scrima, traditiile, tehnici si tactici.   Abonament Lunar   Abonamentul este potrivit pentru orice persoana cu varsta intre 16 si 60 de ani, barbat sau femeie, stangaci sau dreptaci! (Cursurile pentru copii sunt organizate separat.)   Abonamentul lunar include:
- 8 sedinte cu o durata de 90 de min, din care 4 sedinte de exercitii de grup sau in pereche si 4 sedinte de asalturi libere, pentru punerea in practica a miscarilor invatate
- Exercitii pentru imbunatatire tehnicii de atac si aparare
- Exercitii pentru imbunatatirea conditiei fizice si fitness cardiovascular
- Exercitii pentru imbunatatirea mobilitatii
- Fixarea obiectivelor de antrenament
- Analiza continua a aptitudinilor fizice si a tehnicii   Piratii din Caraibe vs. Cei Trei Muschetari   Tot ce vrei sa stii despre scrima, in numai 3 ore. Asadar te gandesti sa organizezi un eveniment in companie iesit din comun ?
Provoaca-ti colegii la duel! Invita-i sa petreaca cateva ore de joc intens cu spada, urmate de cateva pahare de vin cu care sa va potoliti setea, care vor avea un efect fascinant asupra dinamicii echipei!   Corporate team building   Vrei un team bulding spectaculos, energizant si original ?
Noi te ajutam, organizam cursuri de scrima pentru companii. Dezvoltam programe de initiere in arta scrimei pentru companiile care vor sa ofere echipei lor un team building original si cu un efect rapid de revigorare a energiei pozitive. Garantam o experienta placuta si relaxanta intr-un mediu tanar si dinamic.   Lectii private   Suntem incantati sa va punem la dispozitie lectii private de scrima. Aceste lectii se adreseaza anumitor aspecte ale stilului dumneavoastra propriu de scrima, abilitatilor si conditiei fizice. Lectiile individuale reprezinta experienta fundamentala in antrenamentul de scrima si este recomandat ca fiecare scrimer sa beneficieze de cel putin una in fiecare luna. Prin lectiile private de scrima sportivul acumuleaza cunostinte noi, perfectioneaza tehnica si corecteaza miscarile si reflexele deficitare.

Adresa: Bucuresti, Str. Novaci, Nr. 3

Tel: 0723 668 985

 

Imagini:

  • white_fencer mai mica.jpg