Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Golden Plum

Golden Plum

http://goldenplum.eu

Complexul ocupa o suprafata de 10000 mp, oferind posibilitati multiple de petrecere in mod placut si util a timpului liber:
• piscina in aer liber de 400 mp;   Cele 26 de camere din care 6 cu doua paturi si 20 matrimoniale, ofera prin dotarile complete , luxul si confortul mult visate..Suprafata de 160 mp, dotata cu mobilier adecvat, conform normelor auropene, creeaza o ambianta optima organizarii de conferinte, simpoziioane si prezentari pentru 110 persoane.Camerele sunt spatioase ( minim 35 mp) si dotate cu mobilier modern, aer conditionat , Tv , tekefon, internet si minibar.Intimitatea si siguranta clientilor sunt asigurate prin sisteme moderne de acces, antiincendiu, camere de supraveghere video, parcare acoperita si supraveghere non-stop. Singurul complex de patru stele din zona, se remarca printr-un stil aparte ce imbina eleganta decorului cu decorul si utilul.
Complexul pune la dispozitia clientilor sai patru saloane restaurant din care unul de 575 mp ce poate gazdui cu succes evenimente ca : nunti, botezuri, aniversari, etc.
Pentru clientii hotelului sunt destinate doua saloane de cate 150mp, spatii ce pot fi utilizate si cu alte ocazii speciale ( 100 locuri fiecare ) . Clubul de noapte de 160 mp este dotat cu TV, mese de biliard, bar , etc.Doua saloane Business de dimensiuni reduse ce sunt destinate intalnirilor private, asigura confortul si linistea necesare.

Adresa: Bucuresti, Sos. Bucuresti-Targoviste, Km. 23 Crevedia

Tel: 0733 691 450

Program:

 • Luni-Duminica: 07:00-00:00

Optiuni:

 • Restaurant
 • Specific romanesc
   

  Imagini:

  • cam3.jpg
  • IMG_2998.jpg