Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Marul De Aur

Restaurant. Club. Gradina.

Marul De Aur

http://maruldeaur.com/

Restaurantul “Marul de Aur ” este situat in una din cele mai aglomerate zone ale Bucurestiului, dar este ferit de agitatia cotidiana, fiind un loc unde iti vei mai dori sa revii.
Aici poti savura atat bucate traditionale romanesti, cat si mici delicii, toate preparate dupa retete de mult uitate in caietul prafuit al bunicii. Si pentru a fi meniul complet, te poti reimprospata cu varietatea de sucuri naturale preparate special pentru tine.
Mai mult, pentru pranz ti-am pregatit meniuri speciale la pretul de 23,9 lei pe care ti le poti crea din mancarurile atent preparate de bucatarul sef.
Restaurantul este impartit in doua saloane interioare, decorate cu un fin simt estetic, presarate cu detalii care reusesc sa iti insufle adevaratul spirit interbelic.
Capacitatea saloanelor este de 180, respectiv 80 locuri sitting, totul desfasurandu-se intr-un cadru intim cu servicii “a la carte” si muzica de altadata.   Pentru ca ne-am gandit la linistea ta, iti punem la dispozitie o terasa plina de verdeata, unde poti uita de zgomotul orasului si unde te poti relaxa in voie.
Fie ca vrei sa servesti masa cu prietenii sau ca vrei sa te racoresti si sa scapi de caldura din oras, in gradina de la “Marul de Aur” gasesti o zona de restaurant si una de lounge.
Mai mult, poti descoperi vitalitatea perioadei interbelice ascultand taraful “Nicu Gigantul” care iti va incanta auzul nu numai cu romantele Bucurestiului de altadata cat si cu cover-uri internationale si muzica instrumentala.
Chiar de cand ne treci pragul, realizezi ca gradina “Marului de Aur” este unul din putinele locuri din Bucuresti unde te poti intoarce in timp, pe cand Bucurestiul era micul Paris.   Pentru ca vrem sa-ti facem pe plac pe deplin, in zona de lounge a gradinei ti-am pregatit pentru noptile calduroase de vara momente de clubbing de calitate.
Un cocktail Molotov este cel mai potrivit pentru a te face sa te simti bine si sa uiti de grijile de zi cu zi. Asa ca miercurea poti asculta muzica jazz live, joia iti poti etala calitatile de cantaret la karaoke, iar vineri si sambata danseaza pana in zori pe varietati muzicale oldies but goldies imbinate cu cele mai fresh piese ale momentului.   Varietatea spatiului restaurantului “Marul de Aur” ne permite sa organizam o gama larga de evenimente precum petreceri private, prezentari de moda, receptii, conferinte de presa, lansari de produse sau chiar nunti si botezuri.
Locatia are in dotare proiectoare si ecrane de proiectie, instalatie de sunet si lumini, microfoane si plasme.
Si pentru ca vrem ca evenimentul tau sa fie unic, te putem ajuta chiar si cu decoratiuni variate .
In saloanele interioare ale restaurantului putem acomoda in total 260 locuri sitting si 450 locuri standing, iar in gradina va punem la dispozitie 160 locuri sitting si 350 locuri standing.
De asemenea, oferim servicii de catering precum si serviciile unui personal bine instruit si coordonat.

Adresa: Bucuresti, Calea Victoriei, Nr. 163

Tel: 0742 582 728

Optiuni:

 • Specific romanesc
   

  Imagini:

  • 9.jpg
  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 17.jpg
  • 20.jpg
  • 4.jpg
  • 18.jpg