Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Next Door Fitness

It's Open! It's New! It's YOU!

Next Door Fitness

http://www.nextdoorfitness.ro

Next Door Fitness este sala de aerobic din Bucuresti in care te vei regasi. Intelegem importanta exercitiului fizic, insa cunoastem metode noi si distractive pentru ca tu sa ai un ritm de viata sanatos si o atitudine pozitiva. Incearca si tu un program de fitness aerobic si vei obtine rezultatele dorite.   Exercitiile de aerobic pe care le practicam aici te vor face sa descoperi cu entuziasm noi dimensiuni ale vietii tale: forta, energie, dinamism.

Instructorii nostri iti indruma pasii spre reusita, oricare este scopul tau: slabire, tonifiere, relaxare. Indiferent de programul de aerobic ales: Zumba, Pilates, Tae Bo, Fitball, Dance Aerobic, Cardio Aerobic sau Capoeira Aerobic, vei primi din partea antrenorului toata atentia de care ai nevoie.   La Next Door Fitness vei gasi o sala de aerobic spatioasa, noua, cu oglinzi mari, dotata cu vestiare separate pentru fete si baieti, pentru ca tu sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti.   Sustinem valori pe care le consideram importante: auto-depasirea, integritatea fizica si psihica, atitudinea proactiva, noutatea si… prietenia! Alaturi de cei pe care ii vei considera prietenii tai, vei reusi sa iti depasesti limitele, sa adopti un stil de viata sanatos, sa ai o atitudine proactiva si sa incerci lucruri noi!   Next Door Fitness este sala de aerobic pentru TINE!

Adresa: Bucuresti, Calea Calarasilor, nr 161, et 3, secto 3, Bucuresti Piata Muncii,Unirii, Hala Traian, Hyperion, Piata Iancului, Calea Calarasilor, Dristor, Vitan, Popa Nan, Decebal, Piata Alba Iulia

Tel: 0740 405 650

 

Imagini:

  • sala 6.jpg
  • sala 5.jpg
  • sala 7.jpg
  • pilates 7.jpg
  • zumba 5.jpg
  • 2.1.jpg