Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Plaza Romania

http://www.plazaromania.ro

Plaza Romania inseamna calitate, valoare, surpriza, noutate, muzica si distractie, cuprinzand o zona dedicata evenimentelor, usor adaptabila pentru organizarea de expozitii sau alte actiuni socio-culturale. Plaza Romania raspunde nu doar cerintelor comerciale, culturale si sociale ale clientilor sai dar continua sa dezvolte o serie de programe comunitare initiate de "Fundatia Anchor Grup".
Plaza Romania ofera vizitatorilor sai o gama larga de magazine specializate pentru toate gusturile: imbracaminte, incaltaminte si accesorii de dama, barbatesti si pentru copii, de la elegant si pana la sport.
Ca o completare la toate alternativele de shopping si de petrecere a timpului liber propuse de Plaza Romania, vizitatorii complexului commercial beneficiaza de servicii specializate, cum ar fi: servicii financiar-bancare, gsm, servicii farmaceutice, curatatorie, coafor si multe altele.   Restaurante si centre de distractii
Ingredient vital al oricarui centru comercial, zona dedicata restaurantelor si centrelor de distractie satisface toate gusturile amatorilor de arta culinara si amuzament. Astfel, vizitatorii Plaza se pot bucura de fast food-uri cu meniuri dintre cele mai variate, restaurante clasice, cafenele sic. Zona de distractie include, printre alte interesante moduri de petrecere a timpului liber, o sala de bowling computerizata, o sala de jocuri cu mese de biliard si jocuri pe calculator precum si un cinematograf Movieplex.

Adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr. 26, Sector 6

Tel: 021 319 50 50

Fax: 021 319 50 51