Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Ragaz

Acorda-ti Clipa

Ragaz

Ragaz a inceput ca o nevoie de a impartasi un strop din viziunea noastra asupra lucrurilor, cu ceilalti.
De aceea, Ragaz, este astazi un vis pe cale de a se indeplini, un loc, care speram, ca la un moment dat, va schimba mentalitati si va oferi celor din jurul nostru, mediul in care se vor regasi.
De a lungul acestui proiect din ce in ce mai multi oameni ni s-au alaturat: unul cu o idee, altul cu un sfat sau o critica, datorita caruia, personal,am invatat sa avem incredere in ceilalti.
Dupa aproape 5 luni in care am reusit sa fim ce suntem astazi, putem spune ca am avut cei mai buni arhitecti(desi cu experienta minima) pe care ii numim prieteni, ca am avut alaturi oamenii care au crezut in acest loc cu tot ce va avea sa fie el de acum inainte.
Ragaz e o clipa. E clipa pe care ti-o acorzi si pe care aici o poti transforma in ore. E clipa ta!
Dupa ce ai intrat la noi iti dai voie sa fi tu! Poti sa citesti, sa scri , sa desenezi, sa lucrezi(daca iti face placere)si toate astea intr-un mediu cat mai eco friendlly posibil creat din respect pentru tot ceea ce ne inconjoara.
La Ragaz poti fi din nou copil pentru ca avem jocuri si pentru cei mici si pentru copilul din tine.
Coltul copiilor te asteapta sa te joci, sa razi, sa visezi.
Ragaz nu este un loc pentru nefumatori. Este pur si simplu un loc in care invatatm sa-i respecatm pe cei din jurul nostru Un loc in care copii nostri se pot juca in voie alaturi de parintii care stau linistiti la o cafea.
De aceea promovam ideea de a-ti lua copilul mai des in oras si de a petrece mai mult timp impreuna. Suntem parinti si vrem sa invatam continuu de la copii, iar aceasta nu o putem face decat daca ne sunt alaturi.
Nu lucrurile din jurul nostru se schimba, ci noi ne schimbam, iar schimbarea noastra se reflecta in jur.

Adresa: Cluj-Napoca, Decebal 22-24 Mihai Viteazu

Tel: 0753353398

Program:

  • Luni-Vineri: 09:00-23:00
  • Sambata-Duminica: 12:00-23:00
 

Imagini:

  • kids_corner.jpg
  • full picture.jpg
  • cana_event.png