Pubbing.ro
Constanta Schimba orasul

Aly's Salon

Pentru El si EA

http://www.alyssalon.ro

Vei fi intampinata de personal amabil , prietenos, intr-un mediu ambient foarte placut , primitor , datorita muzicii bune si a esentelor parfumate, alaturi de un ceai cald sau o cafea pe gustul tau .
Echipa de la ALY'S SALON este tanara , cu pregatire adecvata , si tot timpul la dispozitia ta cu orice informatie necesara pentru a raspunde la toate intrebarile tale.
ALY'S SALON iti ofera o gama larga de servicii , venind in ajutorul tau indiferent de problemele pe care le ai cu greutatea, tenul, schimbarea de "look" sau recuperarea medicala.
Dispunem de aparatura de ultima generatie , putand beneficia de Remodelare Corporala cu ajutorul Electrostimularii cu aparatul Body Guard - singurul aparat cu 250 programe si totodata fiind aparatul de electrostimulare folosit de Lotul Olimpic de Gimnastica al Romaniei, a Impachetarilor, Masaj Profesional si de Recuperare Medicala cu ajutorul Reflexoterapiei si a unor programe de Electrostimulare adjutante in diverse boli .
Deasemenea , venim si in ajutorul sportivilor cu programe de Incalzire , Forta , Potentare , Fitness pasiv ,pentru diverse grupe de muschi.
In cadrul Salonului veti mai gasi si servicii de Cosmetica , Coafor / Frizerie , Machiaj Profesional , Manichiura / Pedichiura .
Noi suntem o familie si dorim ca si tu sa faci parte din familia noastra , sa ne critici cand este cazul , sa ne feliciti cand meritam , sa putem comunica , sa ne spui exact care sunt asteptarile pe care le ai din partea noastra.

Adresa: Constanta, Str. Stefan cel Mare, Nr. 9, Et.1, Ap. 2 vis-a-vis de Liceul Mircea cel Batran

Tel: 0241 617 091, 0788 741 694