Pubbing.ro
Constanta Schimba orasul

Complex Bulevard

Your home away from home!

Complex Bulevard

http://www.complexbulevard.ro

Amplasat pe Bulevardul Mamaia, poarta de intrare in statiunea mamaia, complexul hotelier Bulevard innobileaza orasul cu eleganta si rafinament oferindu-va comfortul si linistea timpului petrecut alaturi de noi.
Complexul Bulevard**** dispune de 90 de spatii de cazare care includ: camere duble/single cu pat matrimonial si twin, garsoniere si apartamente prezidentiale.
Hotelul dispune de 2 sali de conferinta, cu o capacitate de 150-180 de locuri pentru training-uri, workshop-uri, seminarii, simpozioane, intalniri de afaceri intr-un cadru dotat cu echipament tehnic, video si retroproiectoare, microfoane, flipcharts, internet, sonorizare, ecran cu actionare automata.
Hotelul va pune la dispozitie un cafe bar Piano, pentru nefumatori, un spatiu intim si elegant pentru cine deosebite sau diverse aniversari si petreceri.
Restaurantul Bulevard**** reprezinta alegerea ideala pentru organizarea evenimentelor deosebite, nunti, botezuri, mese festive. Incanta prin eleganta si rafinamentul specialitatilor din bucataria nationala si internationala.
In zilele toride de vara piscina hotelului va sta la dispozitie cu un bar exotic, muzica subacvatica si buna-dispozitie.
Pentru ca sejurul sa fie perfect dispunem si de un Centru Spa, dotat cu aparate de fitness, jacuzzi, sauna, centru masaj.

Adresa: Constanta, Bd. Mamaia, Nr. 294 zona Parc Tabacarie

Tel: 0241 831 533

Fax: 0241 831 606

Optiuni:

  • Fitness
  • Masaj
  • Sauna
  • Restaurant
  • Piscina