Pubbing.ro
Constanta Schimba orasul

Pizza Hut Centru

Pizza Hut Centru

http://www.pizzahut.ro

Restaurantele Pizza Hut sunt prezente in Romania inca din 1994, cand s-a deschis pentru prima data in Bucuresti Pizza Hut Dorobanti.
Datorita succesului inregistrat, numarul restaurantelor s-a inmultit. Astazi Pizza Hut are 13 locatii pe tot cuprinsul tarii, dintre care 5 numai in Bucuresti.   Povestea Pizza Hut incepe la mijlocul anilor 50 in America cand fratii Dan si Frank Carney si-au dorit sa faca ceva pentru a ajuta mamele in bucatarie. La sugestia unui prieten s-au hotarat sa deschida un restaurant avand numai 600 de dolari in buzunar, si acestia imprumutati de la propria lor mama. Si cum problema locatiei era rezolvata, ramanea de gasit un nume. “Pizza” rezuma tot ce vroiau ei de la restaurant: ceva nou, gustos si European. Dar cum pe fatada mai era loc de 3 litere au ales cuvantul “Hut” (cabana) perfect pentru a descrie atmosferea din restaurant.
Asa a luat nastrere unul dintre cele mai cunoscute lanturi de restaurante din lume, un adevarat brand al bunei dispozitii si al mancarurilor gustoase.

Adresa: Constanta, Str. Rascoalei, Nr. 10

Tel: 0241 518 430, 0740 121 915

Program:

  • Luni-Duminica: 11.00 - 22.00

Optiuni:

  • Specific international