Pubbing.ro

Monaco Restaurant Iasi

creativitate, substanta si imagine

http://www.restaurantmonaco.ro

Intr-una din cele mai calcate si chiaburesti zone ale orasului Iasi, intr-un hatis de istorie, mai exact pe str.Grigore Ureche nr.1, chiar in spatele Palatului de Justitie, la cativa pasi de Palatul Culturii, de Casa Dosoftei, de cea mai veche biserica din oras - Biserica"Sf. Nicolae Domnesc", ctitorie a binecunoscutului voievod Stefan cel Mare si de Biserica Trei Ierarhi, acolo unde a fost instalat, in jurul anului 1638, de catre Vasile Lupu, primul orologiu din tarile Romane, acolo se afla MONACO, unul dintre cele mai frumoase restaurante din oras. Cu multa pasiune si vointa, s-au pus bazele unui restaurant care isi stabileste drept scop afirmarea bunului gust, a traditiei si a experimentarii culinare.
Gust, eleganta, calitate - trei cuvinte care ne caracterizeaza! Intr-un nou concept, o noua bucatarie : Restaurantul Monaco va ofera o gama variata de preparate culinare din bucataria autohtona si internationala si o larga varietate de vinuri cu care vom asocia bucatele pregatite special de o echipa de bucatari coordonati cu drag si profesionalism de managerul si bucatarul sef.
Aici veti putea gasi aceleasi bucate alese la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele avand posibilitatea sa alegeti din meniurile variate
Se spune ca legandu-te la ochi, concentrarea creste, receptia papilelor gustative se acutizeaza, sensibilitatea mirosului se accentueaza , dar, noi credem ca perceptia estetica a gustului este o experienta completa, o calatorie ce traseaza un echilibru intre creativitate, substanta si imagine.
Bucataria restaurantului este acum o bucatarie evoluata care, chiar daca nu respecta in totalitate retetele traditionale, deriva totusi din acestea, într-un echilibru constant cu experimentele culinare. Conceptul este exprimat cu o claritate exemplara în diverse preparate ce reflecta istoria si radacinile, în modul de abordare a diferitelor produse, gatite si regandite, îmbracate într-o forma geometrica mai "elaborata", folosind cele mai bune si proaspete ingrediente.
Bucatarii nostri reinterpreteaza bucatele traditionale, propunand alaturi de mancaruri clasice, juxtapuneri sugestive si ispite stimulative. Meniul zilei la restaurantul Monaco (valabil in intervalul orar 11:00-16:00) este diversificat si se schimba în fiecare zi, însa pretul ramane acelasi - 15 lei.
Aici veti putea gasi aceleasi bucate alese la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele avand posibilitatea sa alegeti din meniurile variate pe care vi le vom pune la dispozitie.   Cunoasterea profilului personalizat al fiecarui eveniment creeaza premisele unei organizari de succes. Bucatarul sef este intotdeauna pregatit sa se adapteze oricarui tip de cerinta gastronomica, imbinind in mod inspirat savoarea preparatelor proaspete cu design-ul cerut de specificul fiecarui eveniment. Avem deja referinte de succes in organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele "corporate" cum ar fi conferinte, seminarii, simpozioane, training-uri, team buildinguri, evenimente culturale, pana la cele private : intalniri de afaceri, mese organizate sau evenimente personale (nunti, botezuri, zile de nastere, onomastici), atat in locatia noastra, cu o capacitate de 150 de locuri (si un ring de dans foarte generos), cat si in afara ei.
Restaurantul Monaco, prin serviciile sale puse la dispozitia clientilor, poate realiza si o serie de evenimente personale sau corporate. Va asteptam sa ne pasiti pragul, usile noastre fiind deschise tuturor celor ce obisnuiesc a imbina deliciul cu un strop de eleganta. Va puteti programa evenimentul direct pe site prin formularul de programari online de la pagina Rezervari, urmand ca, in cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al Restaurantului Monaco sa va contacteze pentru stabilirea detaliilor ulterioare si respectiv pentru rezervarea salii sau a unui nr de locuri bine stabilit - in conditiile in care acestea sunt disponibile la data aleasa de d-voastra.
Meniurile pentru evenimente au preturi de la 110 lei si sunt pana la 165 lei si cuprind: sampanie la primire, fructe, prajituri, tort, cafea, suc si apa.
Adresa:Str. Grigore Ureche, nr.1, în spatele Tribunalului
Telefon 1: 0232.299.899
Telefon 2: 0733.088.923
E-mail: office@restaurantmonaco.ro
Program: Luni - Duminica orele:
11:00 - ultimul client
Website: www.restaurantmonaco.ro
Blog: www.monacorestaurant.ro

Adresa: Iasi, Grigore Ureche 1, in spatele Tribunalului, din A.Panu spre Teatru Luceafarul

Tel: 0232299899

Fax: 02322998999

Program:

  • Luni-Marti: 11:00-22:00
  • Miercuri-Duminica: 11:00-23:00