Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Restaurant Miorita Ploiesti

Muzica traditonala si preparate culinare romanesti

http://www.mioritaprahoveana.ro

Fie ca doriti organizarea unei nunti, a unui botez, a unei aniversari sau a unui eveniment special pentru familie, restaurantul Miorita este locatia perfecta ce va pune la dispozitie atat un spatiu generos si complet utilat, cat si o echipa de profesionisti flexibila, ce pune un mare accent pe calitate, detalii si personalitatea dvs. pentru a va transforma evenimentul intr-o amintire de neuitat.   Pentru ca visele si dorintele dvs. sa devina realitate, echipa noastra va este alaturi permanent, pe toata perioada desfasurarii pregatirilor evenimentului, cu sfaturi specializate privind decoratiunile salii, aranjamentele florale, meniu sau orice alte detalii de care trebuie sa tinem seama.   Fie ca este vorba despre evenimente corporate sau cocktailuri, evenimente sau petreceri private, restaurant Miorita este locul potrivit pentru organizarea acestora intr-un ambient dedicat, extrem de flexibil si usor adaptabil, de la extravaganta pana la sobrietate de tip corporate.
Avand o suprafata interioara utila de 400 mp cu toate dotarile necesare, centrul poate gazdui evenimente pentru 300 de persoane (in regim standing/cocktail) sau 120 de persoane (in regim sitting). Spatiul extrem de generos cu o capacitate de 80 de persoane, pentru organizarea de evenimente sau petreceri private.   Terasa Miorita va pune la dispozitie un spatiu cu o capacitate de 100 de persoane. Pentru o ambianta cat mai placuta terasa va asteapta pe timpul verii cu gratare traditionale romanesti si bautura specifica preparatelor.   Locatia deosebita poate fi amenajata in spatii personalizate pentru discutii, prezentari sau dineuri corporate astfel incat invitatii dvs. sa fie relaxati si receptivi. Restaurantul beneficiaza de toate dotarile tehnice necesare asigurarii cu succes a oricarui tip de eveniment de afaceri, dar si a unui eveniment privat.
Restaurantul Miorita va asteapta cu muzica live traditionala romaneasca si nu numai, serate speciale, insotite de preparate specifice seratei respective.

Adresa: Ploiesti, Bulevardul Republicii nr 295 vis-a-vis de kaufland langa cablul romanesc

Tel: 0758090335

Program:

 • Luni-Vineri: 10:00-23:00
 • Sambata: 10:00-00:00
 • Duminica: 10:00-23:00

Optiuni:

 • Specific romanesc
   
   
  Comentarii   Optiuni
   
  • Gabriel Gabriel / 9 Iun 2013 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   *Servire ca la carte;
   *Mancarea foarte ­buna;
   *Muzica buna, pentru toate ­gusturile;
   *Preturi decente.