Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Restaurant-Pensiune Casa Ardeleana

Restaurant, Pensiune, Catering, Organizari evenimente

http://www.popasul-casa-ardeleana.ro

Popasul Casa Ardeleana a fost infiintat in anul 2008. Datorita nenumaratelor cereri ale clientilor nostri, am hotarat sa ne extindem, astfel, in anul 2009 am realizat un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, ideal pentru organizari de mese festive (nunti, botezuri, aniversari, petreceri private), dar si o pensiune cu 11 camere (2, 3 sau 4 pers) dotate dupa ultimele standarde.
Situat in com. Blejoi, DN1B, intr-o zona linistita si usor accesibila, Casa Ardeleana va asteapta atat pentru a va potoli foamea cu nenumarate bucate alese, in compania formatiei noastre de muzica populara, dar si pentru a sarbatori cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra.   RESTAURANT
In cadrul restaurantului Casa Ardeleana puteti petrece momente detandrete si seri de neuitat alaturi de parteneri sau prieteni. Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Orice eveniment organizat in atmosfera calda a restaurantului nostru cu siguranta va deveni o amintire de neuitat. Personalul nostru atent selectionat si calificat va avea grija ca totul sa iasa perfect. Preparatele Casei Ardelene puteti sa le gustati chiar si acasa! Oferim Catering – firme si birouri, livrari la domiciliu NON-STOP.
Facilitati restaurant
- capacitate 200 de locuri; - peste 300 feluri de mancare; cu specific romanesc; - personal calificat; - formatie de muzica populara; - ring de dans; - parcare proprie cu iluminat nocturn si supravegheata de agenti de paza; - organizari evenimente; - catering - firme si birouri; - livrari la domiciliu NON-STOP.   PENSIUNE
Beneficiati de locuri de cazare create special pentru dumneavoastra. Va punem la dispozitie 11 camere de doua, trei sau patru locuri, dotate cu baie proprie, telefon,Tv, Internet Wi-Fi, room-service, minibar,personal calificat pentru deserviresi menaj. Calitatea serviciilor si eleganta ne caracterizeaza si pun in valoare munca in echipa.
ORGANIZARI EVENIMENTE – nunti, botezuri, petreceri private, mese de protocol, majorate.
Popasul Casa Ardelena este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment.
Organizarea nuntii sau a evenimentului dumneavoastra este pentru noi o prioritate. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii.
Pentru un eveniment reusit, alegeti Casa Ardeleana ! Pe langa restaurantul nostru cu capacitatea de 200 locuri, ring de dans, personalul supercalificat si meniul bogat, va mai punem la dispozitie atat formatia noastra de muzica populara, cat si echipa video (cameraman si fotograf), formata exclusiv din oameni de televiziune, ce vor surprinde toatemomentele importante ale evenimentului dumneavoastra. Meniul restaurantului Casa Ardeleana este variat si cuprinde patru feluri de mancare ( aperitiv, peste, sarmale, friptura) cu preturi incepand de la doar 40 RON/pers. pentru aniversari si 80 RON/pers. nunti sau botezuri.

Adresa: Ploiesti, com. Blejoi, DN1B, Prahova La doar 4 km de Ploiesti, DN1B - Ploiesti - Valenii de Munte

Tel: 0721 425 812, 0244 411 001

 

Imagini:

  • foto 2.jpg
  • foto 26.jpg
  • foto 25.jpg
  • foto 14.jpg
  • foto 21.jpg