Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Festivaluri

 • Bucurestiul va fi capitala jazz-ului mondial

  Luni, 29 Aprilie 2013, Categoria: Festivaluri

  Bucurestiul va fi capitala jazz-ului mondial Ajuns la editia cu nr. 7, Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, aduce in perioada 18-25 mai 2013 concerte, workshop-uri si jam sessions. Evenimentul s-a evidentiat pe piata de jazz ca lider de opinie, mereu dornic sa ofere spectatorilor un mix inedit de productii si creatii de jazz. In 2013, peste 27 de trupe din 22 de tari, din SUA pana in Indonezia, vor transforma Bucurestiul in capitala jazz-ului mondial.
  In 2013, sub sloganul “It’s all about live quality music!” festivalul prezinta peste 300 de artisti... mai mult
 • Sziget, Insula Libertatii - conceptul care a stat in spatele celor 21 de ani de Sziget Festival

  Joi, 28 Martie 2013, Categoria: Festivaluri

  Sziget, Insula Libertatii - conceptul care a stat in spatele celor 21 de ani de Sziget Festival In cadrul conferintei de presa Sziget Festival, organizata miercuri, 27 martie, s-au dezvaluit noi informatii despre conceptul si programele festivalului din acest an.
  Astfel, s-a nascut Sziget, Insula Libertatii, scotand in evidenta conceptul care a stat in spatele celor 21 de ani ai acestui eveniment. Organizatorii pun mai mult accent pe elementele vizuale din locatia festivalului, care vor juca astfel un rol mai important, iar, in acest sens, saptamana de distractie neintrerupta va fi incoronata de un spectacol final in ultima seara. Unele dintre locatii si programe... mai mult
 • Festivalul Zilele Basarabiei

  Miercuri, 27 Martie 2013, Categoria: Festivaluri

  Festivalul Zilele Basarabiei Pe 27 martie se implinesc 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Cu aceasta ocazie, Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti desfasoara la Bucuresti, intre 27-30 martie, cea de-a VI-a editie a Festivalului “Zilele Basarabiei”. 
  Programul din acest an este unul deosebit si cuprinde dezbateri, concerte si manifestari culturale. Astfel, Festivalul va  incepe  miercuri, 27 martie, cu o zi dedicata artizanilor Unirii. Participantii, impreuna cu  membrii Organizatiei Studentilor Basarabeni vor aduce un Omagiu celor care in 1918 au votat Unirea prin... mai mult
 • EUROPAfest 2013 - Peste 135 voluntari inscrisi pentru backstage-ul festivalului

  Marti, 26 Martie 2013, Categoria: Festivaluri

  EUROPAfest 2013 - Peste 135 voluntari inscrisi pentru backstage-ul festivalului EUROPAfest, festival cu traditie in lumea muzicala, va aduce anul acesta in atentia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gama larga de artisti din peste 45 tari. Cea de-a 20-a editie se desfasoara anul acesta in perioada 9-25 mai, dar pana atunci EUROPAfest da sansa tinerilor de a se implica in mod activ in pregatirea evenimentului si de a se alatura echipei ca voluntari.   EUROPAfest ofera tinerilor ocazia sa descopere ce se afla in spatele organizarii unui eveniment muzical de mare anvergura si totodata sansa de a-si forma noi deprinderi si... mai mult
 • Numarul autobuzelor pentru Subsonic Festival a fost suplimentat

  Vineri, 3 August 2012, Categoria: Festivaluri

  Numarul autobuzelor pentru Subsonic Festival a fost suplimentat Datorita solicitarilor primite, in ultima saptamana, de la fanii Festivalului Subsonic, festival care se desfasoara intre 3 si 5 august 2021 in Parcul de Distractii Paulesti, langa Ploiesti, organizatorii au decis suplimentarea numarului de autobuze.
  Totodata, organizatorii anunta ca acestea vor circula din ora in ora.
  Autobuzele, care vor pleca de la Gara de Sud Ploiesti catre Paulesti, si de la Paulesti catre Gara de Sud Ploiesti, vor avea inscriptionat textul "Linie speciala Subsonic" si vor circula cu o frecventa de 1 ora, incepand cu ora 15:00, in data de 3 august... mai mult
 • Subsonic Experience@Subsonic Festival

  Vineri, 3 August 2012, Categoria: Festivaluri

  Subsonic Experience@Subsonic Festival Subsonic Festival inseamna 2 scene, 42 de artisti si 68 de ore de muzica. De asemenea, exista si un loc special amenajat - Subsonic Experience - cu spatii de joaca: fussball, ping pong, paintball si spatii de relaxare: hamace, bean beguri, decoruri realizate special pentru festival, zona de catarari in copaci, tiroliana.
  Subsonic dispune si de un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoare, dusuri cu apa calda, etc.).
  Accesul in camping este permis doar celor care au un voucher de camping. Voucher-ul este in... mai mult
 • Totul despre transport si camping la Subsonic Festival

  Miercuri, 1 August 2012, Categoria: Festivaluri

  Totul despre transport si camping la Subsonic Festival Pentru ca Subsonic Festival se apropie cu pasi repezi,
  venim cu informatii complete despre transport (mijloacele de transport cu care se poate ajunge la Paulesti si programul acestora) si despre camping (costuri si alte informatii necesare publicului).
  CUM SE POATE AJUNGE LA SUBSONIC FESTIVAL
  Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Ploiesti, spectatorii Subsonic vor avea la dispozitie  o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la gara de tren Ploiesti Sud pana la intrarea in spatiul de... mai mult
 • Incepe cea de-a doua editie a Salonului Cartii Livresque

  Miercuri, 18 Aprilie 2012, Categoria: Festivaluri

  Incepe cea de-a doua editie a Salonului Cartii Livresque Editia a doua a Salonului Cartii Livresque se va desfasura in perioada 19-22 aprilie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti.
  In cadrul salonului, se vor desfasura doua importante campanii de incurajare a lecturii si promovare a culturii scrise, realizate in parteneriat cu Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO si British Council.
  In editia din acest an, organizatorii au pregatit o multime de surprize, imbunatatind conceptul targului de carte clasic printr-o gama variata de evenimente conexe, interactive, capabile sa inlature monotonia publicului vizitator.
  ... mai mult
 • Trupe romanesti la ARTmania Festival 2010

  Luni, 9 August 2010, Categoria: Festivaluri

  Trupe romanesti la ARTmania Festival 2010 Anul acesta ARTmania Festival prezinta, pe langa cele 6 concerte din Piata Mare, alte 6 concerte cu 6 trupe romanesti de exceptie. De la punk rock pana la melodic death, trecand printr-un tur panoramic al scenei romanesti, cele 6 trupe vor oferi concerte in Piata Mica si in cluburile partenere situate in centrul Sibiului.
  Grimus, ACT, LOST, Tiarra, 9.7 RICHTER și Sign of Agony cântă la ARTmania Festival 2010. Concertele vor avea intre 13-15 august pe scena special amenajata pentru recitalurile acustice ale formatiilor ACT, Tiarra, Sign of Agony si Grimus. Sign of Agony si... mai mult
 • Sibiu: o oferta culturala inedita in weekendul 13-15 august la ARTmania Festival 2010

  Joi, 29 Iulie 2010, Categoria: Festivaluri

  Sibiu: o oferta culturala inedita in weekendul 13-15 august la ARTmania Festival 2010 Operatorii culturali din Sibiu si-au unit fortele pentru a promova atractiile turistice din centrul cultural transilvanean
  Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal Astra au incheiat astazi un acord de colaborare cu ARTmania Festival, festivalul de muzica si arte conexe din Sibiu. Parteneriatul are ca obiectiv promovarea la nivel national a spatiilor muzeale aflate in patrimoniul institutiilor mentionate, prin intermediul canalelor de comunicare dedicate festivalului si facilitarea accesului publicului participant in conditii speciale.
  Astfel, posesorii... mai mult