Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Filme

 • Weekend cu filme in aer liber la Brasov

  Luni, 8 Septembrie 2008, Categoria: Filme

  Weekend cu filme in aer liber la Brasov Trei filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania vin in week-end la Brasov, in seara zilelor de 12, 13 si 14 septembrie. Proiectiile vor avea loc in Piata Sfatului, incepand cu ora 21:00.
  Vineri 12 septembrie este programat "Paris, je t'aime", un film cu o distributie internationala de exceptie, incluzand actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche si Steve Buscemi, "Paris, je t’aime" va arata o fata a Parisului pe care nu ati mai vazut-o niciodata. Este Parisul vazut prin ochii celor mai aclamati cineasti din... mai mult
 • Filme de top la TIFF

  Vineri, 25 Aprilie 2008, Categoria: Filme

  Nici la aceasta editie, Festivalul International de Film Transilvania nu se abate de la regula si ofera publicului clujean cele mai hot filme ale momentului. Una dintre sectiunile "veterane" ale TIFF-ului – Supernova – se mandreste cu peste 20 de titluri prezentate sau premiate in festivaluri de serie A. Astfel, cele mai laudate si apreciate productii din anul precedent si prima jumatate a lui 2008 sunt reunite de Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului, intr-o sectiune cu traditie, pentru spectatorii dornici sa ia pulsul cinematografiei internationale.
  ... mai mult