Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Teatru

 • Teatrul Joint prezinta Legenda Pianistului de pe Ocean

  Vineri, 29 Octombrie 2010, Categoria: Teatru

  Teatrul Joint prezinta Legenda Pianistului de pe Ocean Teatrul Joint vi-l prezinta pe Marius Chivu in spectacolul one-man show, „Legenda pianistului de pe ocean”, intr-o adaptare de Marius Chivu dupa Alessandro Baricco, in regia lui Ciprian Cristea. Evenimentul va avea loc marti, 2 noiembrie, ora 20 la Clubul Prometheus (Piata Natiunilor Unite 3-5).
  Cum il cheama? Danny Boodmann T D Lemon 1900. Unde s-a nascut? In mijlocul oceanului. Unde a fost gasit? Pe un pian din salonul de dans de la clasa I. Cine-i sunt parintii? Nu stie nimeni. Si cu ce se ocupa? Canta. Ce? Jazz.
  Pamantul e un vapor prea mare pentru el, asadar,... mai mult
 • Teatrul cucereste parcurile

  Marti, 14 Iulie 2009, Categoria: Teatru

  Teatrul cucereste parcurile In vara asta distractia vine in cartierul vostru! La initiativa Comisiei pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale si directiile specializate organizeaza evenimentul BUCURESTI - CARTIER DE VARA, in parteneriat cu Primariile Sectoarelor 1, 2, 3 si 5.
  Intre 17 iulie si 20 septembrie, sfarsitul de saptamana este rezervat atmosferei de vacanta.
  Si ce loc este mai potrivit pentru a va petrece timpul liber decat parcul? Timp de 10 saptamani, de vineri pana duminica, sunteti... mai mult
 • Teatru pe strazile Bucurestilor

  Miercuri, 4 Iunie 2008, Categoria: Teatru

  Am avut (si n-am pierdut!) B-FIT In The Street, primul festival de teatru de strada organizat pe la noi, o parada de 13 trupe din toata Europa care au umplut de culoare strazile cenusii si m-au facut sa ma simt bine in orasul asta, pentru prima data de multa vreme incoace.
  Ce s-a intamplat? Pe scurt: muzica, dans, pantomima, concerte in aer liber si multa, multa joie de vivre !
  O balerina delicata, dansand in fata unor oglinzi (si a unui public relaxat, desi firav) pe muzica lui Nat King Cole in fata Teatrului National.
  O fanfara insotita de papusi uriase... mai mult