Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul


Informatii generale

Oras: Catelu, Bucuresti-Ilfov
Varsta: 46 ani
Zodie: Leu


Mai multe poze


Blocheaza utilizatorul

(Actiunea nu ii va mai permite lui Lady Bourjois sa comunice cu tine)

Raporteaza spam/abuz

Lady Bourjois (valentina)

DACA NU TE INCADREZI MACAR NU MAI TRIMITE MESAJE STUPIDE! Calitățile unui bărbat atrag inima unei femei, excesul atrage atenția femeilor superficiale. Dacă vrei o doamnă, poartă-te ca un gentleman. Altfel nu poți pretinde mai mult.


Despre mine

Nu sunt aroganta dar m-am saturat de ignoranti

Ce imi doresc de la prima intalnire: O strangere de mana, Un sarut pe obraz, Un sarut pasional, O discutie spumoasa, O privire seducatoare

Mancarea preferata: Romaneasca

Muzica preferata: Disco, Ambient

Genul de filme preferate: Romantice, Comedii

Ce caut pe site: Sex, Relatie de lunga durata, Distractie

Prefer relatie cu barbat


Persoana ideala

Doresc o prietenie intima, sincera si de lunga durata, fara complicatii, cu un domn adevarat din toate p.d.v, numai intre 43-48 ani, hetero, inalt, matur psihic, educat, cu mult bun simt, tandru, sensibil, pasional si generos pentru o relatie deosebita cu multe drumetii in natura.


Despre mine mai in detaliu

Doamna finuta si delicata, ador calatoriile, vacantele si excursiile de 2-3 zile in locuri frumoase, cinele romantice si serile de rasfat in doi.


Viata mea in cuvinte

Daca te regasesti in cele scrise mai sus poti sa-mi scrii ceva inteligent si concret, altfel te rog sa ma eviti, ne pierdem timpul degeaba, amandoi. Daca nu stii sa scrii si sa fi convingator in a aborda o femeie matura te voi ignora fara discutii. Asa cum fiecare are propriile valori imi permit sa fiu foarte selectiva.


Hobby-uri (cu ce imi umplu timpul liber)

Vreau sa pastrez aprinsa scanteia vietii prin redescoperirea interioara si a ceea ce ma incita. Vreau sa explorez, sa ating si sa traiesc, cu spiritul liber, clipe si experiente deosebite, emotii profunde si sentimente frumoase. Vreau sa ma bucur in egala masura de micile dar si de marile placeri ale vietii, primite in dar, sa fiu rasfatata si alintata neconditionat. Vreau sa tatuez pe trupul meu, cu tandrete si delicatete, fericirea, dragostea si pasiunea in culorile unei iubiri intense.


Actori, filme preferate

Somewhere in time

Activitatea recenta

  • Nu exista nicio activitate recenta.