Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Concertul lui Thomas Anders de la Bucuresti a fost anulat

Luni, 5 Ianuarie 2015, Categoria: Concerte

Concertul lui Thomas Anders de la Bucuresti a fost anulat Avem vesti proaste astazi pentru fanii fostei trupe Modern Talking.

Persoanele care au achizitionat deja bilete pentru concertul pe care Thomas Anders urma sa il sustina la Bucuresti pe 24 ianuarie isi pot recupera banii sau pot lua bilete la alte concerte aflate in vanzare pe www.biletoo.ro.

Daca vrei sa primesti banii inapoi trebuie sa te adresezi site-ului sau sa mergi la punctul de vanzare de la care ai achizitionat biletul. Iti va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care il poti prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care se pot recupera banii este 5 ianuarie - 5 martie, informeaza organizatorii.

Persoanele care au achizitionat bilete de pe www.biletoo.ro si aleg sa le schimbe cu altele trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center parter si sa prezinte tichetul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de tichete similara.