Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Deea Body Center

Salon de masaj, slabire si remodelare corporala

Deea Body Center

Serviciile noastre va ajuta sa scapati de celulita si de centimetrii in plus si sa va modelati o silueta de invidiat, sa va mentineti tonusul muscular, sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare, toate acestea pentru a deveni mai frumoasa, mai energica, mai increzatoare.
Aparatura de ultima generatie, produsele estetice profesionale ce prezinta garantia celor mai puternice marci in domeniu, personalul specializat, serviciile de exceptie, ambianta relaxanta si calda si cunostiintele preluate din centrele cu o veche traditie in estetica corporala, asigura reusita in 100% din cazuri.
Inaintea inceperii oricarui tip de tratament, vi se va intocmi o fisa personala, in care se noteaza greutatea corporala, dimensiunile initiale si se masoara procentul de grasime din corp cu un aparat special. Pe parcursul tratamentului veti fi masurata si cantarita la anumite intervale de timp. Veti avea parte de sfaturi nutritionale, in functie de ritmul dvs. de viata si de propria dvs. personalitate.
Vom crea special pentru dumneavoastra un program personalizat, potrivit nevoilor personale, conceput sa va ajute sa incepeti primavara cu zambetul pe buze si cu incredere. La preturi foarte ACCESIBILE!

Adresa: Ploiesti, Str. Vasile Milea, Nr. 2, Bl. A (Blocul “7 etaje”), Sc. C, Et. 1 (intrarea prin spate)

Tel: 0244 511 857, 0723 882 529

Program:

  • Luni-Vineri: 10:00 - 20:00
  • Sambata: 08:00 - 16:00
 

Imagini:

  • deea body center 053.jpg
  • deea body center 048.jpg
  • deea body center 049.jpg
 
 
Comentarii   Optiuni