Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Hotel Maryo ***

Ospitalitatea intr-o alta forma!

http://www.hotelmaryo.ro

Inceput in 2008 si finalizat in 2009, Hotel Maryo din Ploiesti a fost conceput ca o afacere de familie, care sa ofere clientilor sai, servicii de cazare de 4 * intr-o locatie de 3*.   La Hotel Maryo-Ploiesti, conceptul de cazare este dat de eleganta, rafinament, stil si bun gust. Culorile calde, mobila stil baroc si dotarile iti induc notiunea de "confort" pe care numai acasa o poti regasi. Personalul bine pregatit si amabil este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24.   Curtea interioara a hotelului umbrita de castani batrani, fantana si baldachinul ofera turistilor clipe de liniste si relaxare. De asemenea, copiii au spatii generoase si sigure de joaca.
Situat pe latura de sud-vest a orasului, dar in interiorul acestuia, accesul la Hotel Maryo Ploiesti este facil, atat din directia Bucuresti, cat si din directia Targoviste - Brasov. Hotelul nu este situat in zona industriala a orasului, ceea ce ofera turistilor liniste si aer curat.
Hotel Maryo Ploiesti: cazare 4 * intr-o locatie de 3*.
Hotel Maryo a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clienţilor săi. Este un loc elegant si monden de cazare si relaxare, intr-o ambianta linistita. Camerele mari sunt mobilate şi decorate intr-un stil extravagant. Culorile calde care învăluie spaţiul creează o atmosferă primitoare care destinde pe oricine.   Discreţia caracterizează atât amplasamentul, construcţia, cât mai ales personalul calificat şi experimentat al hotelului .
Ospitalitatea si respectul pentru clienţi, ca şi mesaj întâlnit în întregul complex, sunt caracteristicile definitorii ale hotelului nostru.

Adresa: Ploiesti, Str. Sondelor nr. 74 in apropierea Stadionului Astra

Tel: 0244 520 935

Fax: 0244 520 936

 

Imagini:

  • poza7.jpg
  • poza baie.jpg
  • poza4.jpg
  • poza3.jpg
  • POZA 1.jpg