Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Mona Massage

Ne tratam clientii asa cum am vrea noi sa fim tratati

http://www.monamassage.ro

Cel mai rafinat salon de masaj erotic din ploiesti

Adresa: Ploiesti, Str. Democratiei, Nr. 10 Zona sud

Tel: 0726 555 530

 
 
Comentarii   Optiuni
 
 • Rares Rares Rares Rares / 28 Mai 2015 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  jeg...,perna imbacsita,halat ­ud(hoit)...,papuci de holere///o grasa ­ingamfata(simona),masaj de 2 bani ­colegele ei....,o arogantza ­degeaba.....fugiti!!!

 • Alex Gianu Alex Gianu / 29 Sep 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Sebastian...multe mai stii tu despre acest ­salon:) esti cumva administratorul?

 • cat_cata cat_cata / 25 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  duceti-va oameni buni si convinceti-va ce salon ­este....

 • cat_cata cat_cata / 24 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  astea sunt fete ce avetzi voi acolo????? Rolling on the floor laughing =))

 • Sebastian Sebastian / 22 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ba da o tot labariti aici ca salonul e asa si pe ­dincolo, ca sa se elucideze toata lumea ­si sa nu mai asculte la toti complexatii intrati ­pe http://www.radioprahova.ro/ si pe pagina ­principala sus si dati clic pe hot cristi si ­nicoara la masaj erotic , acolo aveti ­poze si impresii de la actiunea radio prahova cu ­,, Ziua vecinului ­,, Claudio Cristo si Mircea ­Nicoara au fost alesi luna aceasta cei mai ­(buni) nebuni DJi de la Radio Prahova! S-au ­facut vecini de microfon pentru tot restul ­sezonului si trezesc judetul in fiecare ­dimineata cu un Matinal Bestival!
  Dupa ­dementza dedicata Zilei Taximetristului in luna ­iunie, a venit randul sa ­sarbatorim, DJi si ascultatori ­prahoveni, Ziua Vecinului. ­Vineri, 31 iulie, fiindca tot ­poporeanul are un vecin bun sau rau, pe ­seama caruia poate castiga un premiu baban. Dar ­pana atunci, pana in Vinerea Mare a ­lunii, Radio Prahova isi pregateste ­ascultatorii cu cele mai tembele concursuri cu ­premii, cu un Trovinel devenit vecinul ­perfect, cu invitati meseriasi pe ­frecventa, gen Artan de la Timpuri ­Noi, Alex Yamasha sau Benone Sinulescu ­(om in toata firea care a dat in mintea ­copiilor!), care si-au spus propriile ­povesti vecinaresti, si Cristo + Nicoara ­= Crunta Nebunie!
  Cei doi matinali ­bestivali isi trimit saptamana aceasta ­ascultatorii la masaj… “eroic”. Si pentru ca ­ferocii care se vor relaxa in compania unor ­domnisoare dragute sa capete incredere, ­Cristo si Nicoara au hotarat sa treaca proba de ­foc. Intai s-au asigurat ca la salonul cu ­pricina fetele fac doar masaj, deci e ­treaba cumintica si serioasa. Apoi au tras aer ­in piept si au sunat la usa.
  Ce a iesit ­ulterior, povestesc chiar DJii si se ­vede intr-o incendiara galerie foto pe vvv-ul ­rosu, la sectiunea Evenimente. Cristo si ­Nicoara au fost lasati fara textile pe ­ei, insa nu s-au despartit nici morti de ­un prosop “protector”. A, ba da, ­Nicoara a avut putin mai mult curaj la un moment ­dat. Iar domnisoara maseuza nu i-a iertat deloc. ­Masaj in toata puterea cuvantului. Interesant a ­fost ca ei insisi s-au transformat pentru cateva ­minute in maseuri. Au plecat acasa mai relaxati ­ca niciodata, iar daca-i ascultati pe ­99.2 FM sau pe site-ul RPh, veti putea ­sa le deveniti vecini de emisiune, ­vecini cu muzica excelenta si cu buna dispozitie ­maxima.
  Pentru ca luna aceasta, ­deja se stie: Prahova e un radio vecin cu toata ­lumea!   ­Galerie foto cu o miiica-mica bulina rosie ­gasiti la sectiunea Evenimente. Multumiri ­salonului Mona Massage pentru colaborarea Hot de ­care am fost cu totii in stare. Daca vreti sa ­intrati macar o data in pielea lui Cristo si-a ­lui Nicoara, aveti www.monamassage.ro . ­Citam: “Lux, Stil, ­Eleganta, Pasiune”. Plus oferta ­lunii, vedeti voi care e.
  Asa ca ­nu mai ascultati la toti complexatii care de ­fapt este unul si acelasi , dar si-a ­facut conturi diferite dar are acelasi ip.

 • Sebastian Sebastian / 22 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  nu mai bulversati lumea zvonacilor , ­spuneti cine sunteti cu adevarat (de la ­saloanele de masaj concurente) si ca incercati ­sa discreditati salonul respectiv , asa ­ca mai incercati prieteni.

 • nbvsDNSVHDs nbvsDNSVHDs / 21 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ai dreptate frate numai grase......

 • Sebastian Sebastian / 19 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ma da pretentios mai esti , da o fuga la ­bucuresti ca acolo numai top modele , ­smecherule care esti , te-au complexat ­grasele.

 • Sebastian Sebastian / 2 Aug 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  super multumit , curatenie , ­discretie , rafinament.
  merita ­vazut.