Pubbing.ro
Ploiesti Schimba orasul

Restaurant President Ploiesti

Hotel Restaurant President

Restaurant President Ploiesti

http://www.hotelrestaurantpresident.ro/

Intr-o formula usor de accesat, va invitam sa faceti cunostinta cu echipele noastre de profesionisti, care va stau la dispozitie pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.
Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare speciala sau un eveniment de firma, lansare de produs, conferinte si seminarii, cazare, apelati cu incredere la serviciile noastre.
Stilul ambiental creaza o atmosfera splendida atat in lumina calda a culorilor din interior, cat si in aerul proaspat al gradinilor inverzite de plantele tropicale chiar si in anotimpurile reci.
Renumite prin luxul si atmosfera lor rafinata restaurantele din lantul President se doresc a fi un partener ideal in organizarea evenimentelor dumneavoastra practicand servicii de calitate si avand ca suport o echipa de profesionisti dedicati muncii pe care o realizeaza.
Experienta si dorinta de a crea evenimente unice, reprezinta avantaje valoroase care ne definesc si ne individualizeaza.
Aveti incredere in noi si frumoasa poveste va fi transformata in realitate sub o bacheta magica numita President

Adresa: Ploiesti, Str. Bobalna, Nr. 88 zona sud

Tel: 0244 596 376

Fax: 0244 - 596375

Optiuni:

 • Specific international
   

  Imagini:

  • restaurant 5 - rez.JPG
  • president 2.6 - rez.JPG
  • president 2.4 - rez.JPG
  • CIMG5522 - rez.JPG
  • president 3 bun 4 - rez.JPG
   
   
  Comentarii   Optiuni
   
  • Stefbuda Stefbuda / 6 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

   Restaurantul „PRESIDENT 2” - IMPECABIL!!!   Aspectul ­restaurant este impecabil cu servicii ­ireprosabile, iar servirea ­perfecta, care isi merita pe deplin ­numele de „PRESIDENT 2”.   FELICITARI ­INTREGULUI PERSONAL!!!   PITESTI